Simson released eerste EP “Edutainment”

Simson
Simson dropt langverwachte EP “Edutainment”. De 7 tracks tellende EP is het eerste officiële wapenfeit van de  rapper. Beats werden verzorgd door Klockhaus, die voor dit project een nieuwe muzikale uitdaging aanging en voor het eerst het hiphopgenre
instapte. De in Zwolle geboren en getogen rapper woont sinds 3 jaar in Emmeloord, waar hij inmiddels voor- en na programma`s van Ali B, Rico (FTG) en Kraantje Pappie op zijn naam heeft staan. Van origine actief als zanger van een deathmetalband, maakt Simson 4 jaar terug de keuze om over te stappen op het genre hiphop. “Ik zat in
die periode fysiek en mentaal erg diep. Deathmetal was voor mij niet langer het genre waarin ik me thuis voelde en een switch naar hiphop zag ik als grote uitdaging. God gaf me een 2e kans. Ik liet drank, drugs en negativiteit achter me. Hiphop heeft mij de boost gegeven waar ik naar zocht. Met Edutainment wil ik mensen motiveren om ook voor hun dromen te
vechten.”

Vorige week dropte Simson als aankondiging de videoclip voor “Als alles
kan”. De clip is hier te bekijken.

De EP telt 7 tracks en kan vanaf nu hier beluisterd en gedownload worden.

Artwork door Muni Rahaël.
Gemixed en gemastered door Matthijs Herder.

Tracklist:
01 Podium
02 Luisteraar
03 Sing along
04 Lang verhaal
05 Als alles kan
06 Openbare gelegenheid
07 Reddende engel

One Comment
  1. Pingback: firstrow sports

Geef een reactie