Kunst N Koffie

kunstxkoffie
Kunst N Koffie zal zich binnenkort gaan vestigen in Concrete Image store op de Spuistraat te Amsterdam. Bij Kunst N Koffie draait het om, zoals de naam het al zegt, genieten van kunst onder het genot van koffie.

Dit concept zal worden opgestart voor Ivan Winter, entrepreneur, creatieveling, kunstliefhebber en daarnaast ook nog eens Rotterdammer. Een Rotterdammer die zijn onderneming start in Amsterdam? Ja zeker. Met Kunst N Koffie hoopt hij de kunstenaars daar de mogelijkheid te geven om hun werk te tonen aan breder publiek. Op http://malkovich.nl kan je er meer over lezen.

Stel jezelf een dynamische omgeving voor: een omgeving waar mensen de tijd kunnen nemen om over kunst in gesprek te gaan. Dit kan met elkaar of met de kunstenaars zelf. Daarbij zal kwalitatieve smaakvolle koffie het dialoog ondersteunen waarbij het dialoog zelf weer de kunst en de kunstenaars versterkt. Dit zorgt ervoor dat je bij Kunst N Koffie intens kunt genieten van smaak en beeld.

Om de perfecte koffiecorner in te bouwen, zijn we op zoek naar donateurs die kunnen helpen ons doel te bereiken. Met behulp van deze donaties willen we onze deuren kunnen openen en mensen verwennen met een heerlijke bak koffie en wat lekkers. We zijn dan ook tot en met eind maart bezig met onze crowdfunding. Daarover vind je op de volgende link meer informatie: https://wayvcrowdfunding.com/projects/kunstnkoffie/

Kunst N Koffie vinden muziek een belangrijk onderdeel van de sfeer die wij willen neerzetten in onze galery. Daarom geven we DJ’s de kans om mee te doen aan ons ‘Share what you see Project’ Met dit project willen we het publiek meer inzicht geven in hoe Kunst N Koffie klinkt.

Elke DJ heeft hedendaags een bepaalde stijl die hem onderscheidt in de club. Meezingers of clubklappers, ieder staat wel ergens om bekend. Toch vraagt iedereen zich af wat een dj vandaag de dag écht zou willen draaien. Share what you see is een “foto-mood” based project wat de DJ’s van Nederland uitdaagt om vanaf een foto een mix te maken. Hierbij wordt een collectie gemaakt van 12 foto’s, waar elke Dj er één van krijgt. Vanuit deze foto kunnen ze zichzelf in een bepaalde “state of mind” brengen en daaruit voort een mix maken van 45 minuten.
Aan het maken van deze mix zijn geen regels of richtlijnen verbonden: het gaat puur om muziek. Het enige wat de dj gevraagd wordt is om een mix te maken waarin zijn of haar eigen “Quality in life” te horen is met de foto als basis.

De eerste DJ die geselecteerd is heet Sam a La Bamalot, in de toekomst heten we je graag van harte welkom voor een ‘bakkie’, maar in de tussen tijd kun je nu eerst genieten van de mix van Sam a La Bamalot.

2 Comments
  1. Pingback: Templeton CA

  2. Pingback: Pleasant Hill

Geef een reactie