By the Creek Festival maakt line-up bekend

By the Creek Festival
Begin deze maand maakten Vunzige Deuntjes, ZeeZout, BASIS en KLEAR bekend dat zij de handen ineen slaan voor een gloednieuw festival in de buurt van Utrecht: By the Creek Festival. Muzikaal zal de perfecte combinatie tussen house, r&b, hiphop, techno en beats worden neergezet. Vandaag maakt By the Creek Festival haar line-up bekend. De ijzersterke samenwerking heeft gezorgd voor een divers programma van hoge kwaliteit.

Stages
De vier organisatoren die elk een eigen stage hosten op By the Creek Festival zorgen samen voor een divers programma. Zo kunnen liefhebbers van house terecht bij ZeeZout, bij de BASIS stage kan men terecht voor techno, op de Vunzige Deuntjes stage zijn heerlijke hiphop en r&b hits te horen en bij KLEAR wordt men verrast door een bijzondere combinatie van house, beats, hiphop en disco.

Vunzige Deuntjes
Vunzige Deuntjes heeft voor deze eerste editie van By the Creek Festival onder andere Kris Kross Amsterdam en Johnny 500 uitgenodigd om te komen draaien op hun stage. Naast DJ’s wordt het programma aangevuld met een aantal spectaculaire live-acts. Eén van deze live-acts is Jayh Jawson, die in 2014 de tophit “Mooie Dag” uitbracht. Abstract, Mr. Wonder, Washington, George Felix, Hippe Types B, Julsquared, Sunny en Benaiah maken de line-up op de Vunzige Deuntjes stage compleet.

ZeeZout
Elektronische muziek op haar allerbest, dat is waar ZeeZout voor staat. Een sterke eigen visie heeft wederom geresulteerd in een verfrissend muzikaal programma, met headliners als Floorplan, Jackmaster en Prosumer. Maar ook de Nederlandse house helden Tom Trago, Dollkraut en Tijn Benedek zullen de ZeeZout stage betreden.

BASIS
Het afgelopen jaar heeft club BASIS al hele grote namen uit de (inter)nationale technoscene naar Utrecht gehaald en voor By the Creek Festival zal BASIS precies hetzelfde doen. Niemand minder dan techno grootmeester Ben Sims zal acte de présence geven, maar ook Luke Slater, Perc & Truss, Alex.DO, ROD, Ringo LIVE en Fowlk zullen achter de decks van de BASIS stage stappen.

KLEAR
De organisatie die bekend staat om haar innovatieve boekingen heeft voor de tweede keer The Gaslamp Killer uitgenodigd. Al eerder is bewezen dat dit een gouden zet is. Verwacht daarnaast verrassende sets van Jungle (DJ Set), Oneman b2b My Nu Leng, Bondax en de KLEAR residents Wantigga, Jengi Beats en Gurney Champion.

Kaartverkoop
De officiële kaartverkoop van By the Creek Festival start woensdag 24 februari, maar voor iedereen die echt zeker wil zijn van een early bird ticket bestaat de mogelijkheid om je te registreren op de website www.bythecreekfestival.com . Iedereen die zich heeft geregistreerd ontvangt maandag 22 februari een mail met een geheime ticketlink en kan zo als allereerste een ticket bemachtigen. Registreren kan tot vrijdag 19 februari.

Info
Start kaartverkoop: 24 februari 2016, 12:00
Locatie: Recreatieterrein Middelwaard, Vianen (nabij Utrecht)
Datum: 9 juli 2016
Tijd: 12:00 – 23:00
Website: www.bythecreekfestival.com

Line-up

The Lake House by Vunzige Deuntjes
Kris Kross Amsterdam
Johnny 500
Jayh Jawson
Abstract
Mr Wonder
Washington
George Felix
Hippe Types B
Julsquared
Sunny
Benaiah

The Hideout by ZeeZout
Floorplan
Jackmaster
Prosumer
Tom Trago
Dollkraut
Tijn Benedek

The Bridge by BASIS
Alex.do
Ben Sims
Fowlk
Luke Slater
Perc & Truss
Ringo LIVE
ROD

The Harbor by KLEAR
Gaslamp Killer
Jungle (DJ set)
Oneman b2b My Nu Leng
Bondax
Wantigga
Jengi Beats
Gurney Champion