18 HRS FESTIVAL 2016 maakt de complete line-up bekend!

18 HRS FESTIVAL 2016
Op Zaterdag 9 juli vindt de zesde editie plaats van het langstdurende eendaags festival van Nederland: 18hrs Festival! Van 12:00 uur ’s middags tot 06:00 uur ’s ochtends losgaan bij vijf verschillende podia op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal, op fietsafstand van Amsterdam.
Iedereen kent dat gevoel wel om 23:00 uur aan het einde van een festival. Wat nu? 18hrs Festival geeft sinds 2011 antwoord op die vraag, want 18hrs gaat dan gewoon nog lekker de hele nacht door.

Line-up & stages
Met gepaste trots maakt de organisatie de stages en line-up bekend:

15 years of Terminal M Records
Monika Kruse’s Terminal M Records bestaat 15 jaar en wie jarig is trakteert! En waar kun je dat beter doen dan op 18hrs Festival 2016?

Techno
De naam zegt het al: hier vind je techno, techno en nog eens techno.

Elrow
Inmiddels niet meer weg te denken van 18hrs Festival: de uitzinnige Elrow stage! De Spaanse feest kampioenen uit Ibiza en Barcelona veroveren in rap tempo de wereld en na twee uitverkochte shows in Amsterdam (ADE in de Melkweg en de Marktkantine) is de grote schare Elrow fans alleen maar groter geworden. Op 18hrs Festival zullen ze te bewonderen zijn met een nieuw crazy thema, een podium vol entertainment, tientallen kilo’s confetti, co2 en uiteraard de vele inflatables.

44Bass
Wouter S maakte vorig jaar met 44Bass zijn debuut op 18HRS Festival en wij zouden willen zeggen: never change a winning team! Verwacht de beste UK house en garage op de 44Bass stage.

Nieuw! Happy Feelings
Nieuw dit jaar op 18hrs Festival, de hitsensatie uit Amsterdam, Happy Feelings. De gezelligste stage van de Balkenhaven. Amsterdams finest draaien van house en disco tot de lekkerste 90’s & 00’s hitjes.

Artists from A to Z:
Answer Code Request
Gary Beck
Julian Jeweil
Low Steppa
Mathias Kaden
Monika Kruse
Nick Curly
Regis
ROD
UNER
Uto Karem

Anna
Anotr
Benny Rodrigues
Chapter Digital
Chelina Manuhutu
De La Swing
DJ Q
Guy Gravier
Haeken
JP Enfant
Julian Alexander
Laurel & Hardy en de manager
Locklead
Marc Maya
Mia More
Samuel Deep
Sandrien
Sunny
Happy Feelings
Twice à Time
U Know The Drill
Walter Looks
Wouter S.

De organisatie zal dit jaar enkele aanpassingen doorvoeren. Hierdoor zal er na 23:00 flink meer ruimte zijn om aan de oevers van het Noordzee Kanaal te chillen. Ook zal de routing flink worden aangepast na 23:00 ten opzichten van vorige jaren. Hierdoor zijn alle indoor stages ook via een looproute om de oude fabrieksloods heen vanaf buiten te bereiken. Ook zullen er nog meer maatregelen worden genomen om te zorgen voor aangename temperatuur in de indoor stages.

Early Birds
De super early bird tickets waren razendsnel uitverkocht, maar er zijn nog wel een aantal early bird tickets beschikbaar! Voor €33,00 heb je er al eentje, ga voor tickets naar www.18hrsfestival.nl . Reguliere tickets kosten €39,00.

Meer info?
www.18hrsfestival.nl
http://facebook.com/18hrsfestival